Uitloggen Inloggen/Registreren

Secrets from hidden treasures – Arora design

Secrets from Hidden Treasures is een collectie van decoratieve beeldjes gemaakt door Arora Design. Elk beeldje is ontworpen om een bepaalde sfeer en verhaal te creëren. De beeldjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit hars, afgewerkt met emaile en steentjes en met de hand beschilderd met oog voor detail. Ze kunnen ieder opengeklapt worden en zijn daardoor bruikbaar als pillendoosjes (voor een beperkt aantal pillen) en zijn ieder voorzien van een geheim wat bestaat uit een kettinkje met een soortgelijk hangertje als het beeldje op zich.
Enkele voorbeelden van beeldjes uit deze serie zijn:

  1. The Enchantment – Dit beeldje heeft een magische sfeer en toont een fee die rust op een bloemblad.
  2. The Gathering – Dit beeldje heeft een gezellige sfeer en toont een groepje konijnen die zich verzamelen in een veld.
  3. The Treasure Seeker – Dit beeldje heeft een avontuurlijke sfeer en toont een muis die op zoek is naar een schat in een kist.
  4. The Secret Garden – Dit beeldje heeft een rustgevende sfeer en toont een konijn die zich bevindt in een prachtige, verborgen tuin.
  5. The Protector – Dit beeldje heeft een stoere sfeer en toont een uil die waakt over een boom met uitsneden en versieringen.

De beeldjes uit de Secrets from Hidden Treasures collectie zijn prachtige decoratieve items voor thuis of op kantoor. Ze kunnen ook dienen als inspiratie voor het vertellen van verhalen, het creëren van sfeer of als verzamelobjecten. Deze beeldjes zijn geschikt als cadeau voor liefhebbers van fantasy, natuur en andere geheimzinnige thema’s.