Uitloggen Inloggen/Registreren

Optipaws – onze kleine vriendjes – brillenstandaard

Nooit je bril meer kwijt met Optipaws.

Optipaws is ook een merk van dierenbeeldjes dat geproduceerd wordt door Arora Design Ltd, een Engelse fabrikant van cadeauartikelen en interieurdecoraties.

Optipaws-beeldjes zijn gemaakt van hoogwaardige hars en met de hand beschilderd. Ze zijn er in verschillende maten en modellen, elk met hun eigen persoonlijkheid en unieke uitstraling. De beeldjes van Optipaws zijn voornamelijk gericht op honden en katten en zijn er in verschillende kleuren en patronen, met grappige houdingen en poses.

Net als de Little Paws-beeldjes, zijn de Optipaws-beeldjes ook geweldige cadeauartikelen en decoraties voor honden- en kattenliefhebbers. Ze zijn perfect voor het versieren van je huis, kantoor of als verzamelobject.

De brillenstandaard is ontworpen om je bril veilig en gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet draagt. De hond of kat heeft een uitsparing waar je de brilpootjes in kunt plaatsen, terwijl de glazen rusten op de neus van je huisdier. Hierdoor blijft je bril veilig op zijn plaats en wordt voorkomen dat deze krassen oploopt of valt.

De Optipaws brillenstandaard is een leuke en praktische accessoire voor mensen die hun bril graag in de buurt willen houden wanneer ze hem niet gebruiken. Het is ook een geweldig cadeau voor katten- en hondenliefhebbers die hun huis willen decoreren met schattige en nuttige accessoires. Er zijn momenteel diverse rassen verkrijgbaar.

Kortom, de Optipaws brillenstandaard is een schattige en praktische accessoire voor het opbergen van je bril, geproduceerd door Arora Design Ltd. De brillenstandaard heeft de vorm van een hond of kat en is gemaakt van hoogwaardige hars, met de hand beschilderd in levendige kleuren. Het is een perfect cadeau voor liefhebbers of iedereen die hun bril veilig en binnen handbereik wil houden.