Uitloggen Inloggen/Registreren

Nieuw assortiment van Arora 2023

Ook Arora heeft weer nieuws over hun assortiment. Ze hebben hun Little Paws selectie uitgebreid met brillenhouders (Optipaws) en fotolijstjes, maar ook More than words van Neil Welch heeft nieuwe items

Wie of wat is Arora design?

Arora Design Ltd is een Brits bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige cadeauartikelen, collectibles en interieurdecoraties. Het bedrijf is opgericht in 1991 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van innovatieve en aantrekkelijke ontwerpen van hoge kwaliteit.

Het assortiment van Arora Design Ltd omvat een breed scala aan producten, waaronder sieraden, sleutelhangers, beeldjes van dieren, vogels en andere figuren, evenals speciale thema-artikelen voor kerst, Valentijnsdag en andere feestdagen.

Waar staan ze om bekend?

De ontwerpen van Arora Design Ltd worden gekenmerkt door hun vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor elk product een unieke uitstraling heeft. Het bedrijf maakt gebruik van verschillende materialen zoals hars, metaal en glas, die zorgvuldig worden geselecteerd om duurzaamheid en esthetiek te garanderen.

Arora Design Ltd is trots op zijn Britse erfgoed en ontwerpt en produceert zijn producten in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft een sterke internationale aanwezigheid en zijn producten worden wereldwijd verkocht in cadeauwinkels en warenhuizen.

Kortom, Arora Design Ltd is een Brits bedrijf dat hoogwaardige cadeauartikelen, collectibles en interieurdecoraties ontwerpt en produceert. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd voor innovatieve ontwerpen van hoge kwaliteit met vakmanschap en aandacht voor detail.

Welke merken hebben ze allemaal

Little Paws; leuke handgemaakte beeldjes van dieren
Optipaws; ludieke brillenstandaards in de vorm van een hond of kat
Said with Sentiment; waxinelichthouders voor diverse gelegenheden
More than words; mooie handgemaakte beeldjes van Neil Welch – voor iedere gelegenheid
Nature’s realm; mooie realistische beeldjes van voornamelijk vogels op een verzilverde ondergrond
Secrets from hidden treasures; leuke geemaileerde pillendoosjes in de vorm van dieren met erin een bijpassend kettinkje met hangertje
en nog een paar anderen