Uitloggen Inloggen/Registreren

More than words beeldjes – Neil Welch – Arora

More Than Words is een merk van handgemaakte beeldjes geproduceerd door Arora Design Ltd, een Britse fabrikant van cadeauartikelen en interieurdecoraties. De beeldjes zijn ontworpen door de bekende beeldhouwer Neil Welch.

De More Than Words-beeldjes zijn gemaakt van hoogwaardige hars en zijn met de hand beschilderd. Elk beeldje is ontworpen om een specifiek gevoel of een speciale gebeurtenis uit te drukken, zoals liefde, vriendschap, moederliefde, huwelijk en meer. Een mooi cadeau voor iedere gelegenheid dus.

De beeldjes hebben meestal een minimalistische uitstraling, waarbij de focus ligt op de emoties die worden uitgedrukt door de houding van de figuren en de details van hun gezichten en lichaamstaal. De More Than Words-beeldjes zijn dus niet alleen mooie decoraties, maar ook krachtige uitdrukkingen van emoties en gevoelens.

Kortom, More Than Words is een merk van handgemaakte beeldjes geproduceerd door Arora Design Ltd en ontworpen door Neil Welch. De beeldjes zijn gemaakt van hoogwaardige hars en zijn met de hand beschilderd. Ze zijn ontworpen om emoties en gevoelens uit te drukken en zijn daarom niet alleen mooie decoraties, maar ook krachtige uitdrukkingen van menselijke emoties.

More than words; een beeldje voor iedere gelegenheid ontworpen door Neil Welch. Een beeldje zegt meer dan woorden