Uitloggen Inloggen/Registreren

Little Paws – onze kleine vriendjes – Arora

Little Paws is een merk van schattige en humoristische dierenbeeldjes, gemaakt van hoogwaardige hars en met de hand beschilderd. De beeldjes zijn ontworpen om te worden verzameld en worden geproduceerd door de Engelse fabrikant Arora Design Ltd.

De beeldjes van Little Paws zijn er in verschillende maten en modellen, elk met hun eigen persoonlijkheid en unieke uitstraling. Ze worden gekenmerkt door hun schattige, expressieve gezichten en hun grappige houdingen en poses. De dieren waarvan beeldjes zijn gemaakt variëren van honden en katten tot boerderijdieren en wilde dieren.

De beeldjes van Little Paws zijn verzamelobjecten die worden gewaardeerd door zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn perfect als cadeau voor dierenliefhebbers, verzamelaars of gewoon voor mensen die houden van schattige en grappige decoraties voor hun huis of kantoor.

Kortom, Little Paws is een merk van schattige en humoristische dierenbeeldjes, gemaakt van hoogwaardige hars en met de hand beschilderd. De beeldjes zijn ontworpen om te worden verzameld en worden geproduceerd door Arora Design Ltd, een Engelse fabrikant van cadeauartikelen en interieurdecoraties. De beeldjes zijn geweldig als cadeau voor dierenliefhebbers en verzamelaars of als schattige decoratie voor je huis of kantoor.