Uitloggen Inloggen/Registreren

Voor de 1e bestelling als nieuwe klant vragen wij een bestelling met een waarde van € 500,00 (ex btw)
Vervolgens is bestellen mogelijk vanaf € 100,00 (ex btw)
Voor elke volgende bestelling boven € 350,00 (ex btw) worden de goederen kosteloos verzonden binnen NL,DE en BE. Bestellingen onder € 350,00 worden evenwel verzendkosten in rekening gebracht.

U kunt kiezen om te betalen via Bancontact, Ideal of bankoverschrijving. Bij de betaling wordt u doorgeleid naar onze provider Mollie

Standaard verzenden wij via DPD. Dit geldt voor zowel Nederland als België en Duitsland. Op verzoek kunnen wij tegen een meerprijs via een andere vervoerder verzenden.

U kunt zich middels de registreer button aanmelden als nieuwe klant
Van nieuwe klanten vragen wij de benodigde kopieën van uittreksel kvk en BTW nr. Deze kunnen middels de email naar ons worden verzonden (emailadres: info@maddeco.nl)
Na controle Kvk ontvangt u van ons een gebruikersnaam en paswoord.

Als extra service hebben onze klanten de mogelijkheid om producten die men niet op voorraad heeft, door ons te laten verzenden naar het huisadres van uw klant.
Hierbij wordt door ons alleen de verzendkosten (alsook natuurlijk de inkoopprijs) in rekening gebracht aan u als ondernemer. Er worden géén kosten in rekening gebracht voor het verzendklaar maken van het bestelde product.
Bovenstaande geldt voor incidentele gevallen en geeft u de mogelijkheid te voorkomen nee te moeten zeggen tegen uw klant.
De klant rekent bij u af en wij verzenden het product in neutrale verpakking.