Uitloggen Inloggen/Registreren

Een leuk huwelijkscadeau

Een beeldje kan een prachtig huwelijkscadeau zijn, vooral als het een persoonlijke betekenis heeft voor het bruidspaar. Hieronder zijn enkele suggesties voor beeldjes die u als huwelijkscadeau zou kunnen geven:

Liefdeskoppel beeldje – Een beeldje van een liefdeskoppel kan een mooie weergave zijn van de liefde tussen het bruidspaar.

Vogelpaar beeldje – Een beeldje van twee vogels die elkaar omhelzen kan ook een prachtig symbool zijn van de liefde en verbondenheid tussen het bruidspaar.

Geluksbrenger – Een beeldje van een geluksbrenger, zoals een hoefijzer of klavertje vier, kan een leuk en symbolisch cadeau zijn.

Engelenbeeldje – Een beeldje van een engel kan een mooie herinnering zijn aan de bescherming en zegeningen van bovenaf.

Bruidspaar beeldje – Een beeldje van een bruidspaar, bijvoorbeeld in hun trouwkleding, kan een mooie herinnering zijn aan de speciale dag.

Symbolische figuren – Een beeldje van een symbolisch figuur, zoals Boeddha of een spiritueel symbool, kan een mooie en betekenisvolle toevoeging zijn aan het huis van het bruidspaar.

Onthoud dat het belangrijk is om iets te kiezen dat bij het bruidspaar past en dat hen zal herinneren aan deze speciale dag.